Etusivu > Tapahtumat > Co-Design-oppaan julkistamistilaisuus

Co-Design-oppaan julkistamistilaisuus

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Päiväys - 25/06/2015
13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Sibeliustalo

Kategoriat Ei Kategorioita


Lahden Sibeliustalossa julkaistaan torstaina 25.6.2015 klo 13-15 Co-Designin eli yhteissuunnittelun käytäntöjä ja työkaluja esittelevä RETURN ON GIVING – Best mindset and practices for co-designing -opas. Siinä kuvatut toimintamallit toimivat viitekehyksenä yhteissuunnittelun hyödyntämiselle asiantuntijoiden, käyttäjien ja muotoilijoiden välillä erilaisissa kehitysprojekteissa. Tilaisuudessa kerrotaan myös Lahdessa parhaillaan rakennettavasta Co-Design Bay -projektinimellä työympäristöjen ja palveluiden kokonaisuutta, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille aivan uudenlaisen tavan tuotteiden, ympäristöjen ja palveluiden kehittämiseen.Näitä teemoja valottavat tilaisuudessa oppaan kirjoittajiin kuuluvat professori Alastair Fuad-Luke ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n muotoilun kehityspäällikkö Kristian Keinänen.

Tilaisuus on samalla myös Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n parivuotisen Co-Design Coaching -hankkeen*) päätösseminaari. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hankkeeseen ja Co-Design-oppaan tekoon osallistuneet sekä median edustajat.

Co-Design-oppaan sähköinen versio on ladattavissa ilmaiseksi tältä sivustolta heti julkaisutilaisuuden jälkeen. Syksyllä oppaasta julkaistaan uusi, tarkistettu painos, jota voi ostaa ja tilata tältä muotoilufoorumi.fi-sivustolta.

Tervetuloa!

Kristian Keinänen
Kehityspäällikkö, Design
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy


*) Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n 1.1.-2013-31.3.2015 vetämässä, Euroopan sosiaalirahaston ja Hämeen ELY-keskuksen rahoittamassa Co-Design Coaching -hankkeessa lahtelaisista suunnittelualan ammattilaisista muodostettiin tuotekehitysryhmiä, jotka harjoittelivat yhteissuunnittelua ja sovelsivat monenkeskisiä tuotesuunnittelumenetelmiä ja kehittivät menetelmiä edelleen ja opettelivat co-design workshopien fasilitointia erilaisten co-design-tuotekehityspilottien avulla.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Post navigation

1 comment for “Co-Design-oppaan julkistamistilaisuus

  1. Avatar of IlonaT
    26.6.2015 / 07:56

    Kiitos tilaisuudesta! Nyt hyödyntämään saatuja oppeja ja työkaluja. Minne kerätään kommentteja opasta koskien?

Kommentoi